Statistikat e përgjithshme

Harta e botës

© 2024 The Shadowserver Foundation

Zhvillimi i Panelit të Veprimit të Shadowserver u financua nga FCDO e Mbretërisë së Bashkuar. Statistikat e gjurmimit të pajisjeve IoT dhe statistikat e sulmeve të honeypot-eve të bashkëfinancuara nga Instrumenti për Lidhjen e Evropës i Bashkimit Evropian (EU CEF VARIoT projekt).

Dëshirojmë të falënderojmë të gjithë partnerët tanë që me mirësi kontribuojnë në të dhënat e përdorura në Panelin e Veprimit të Shadowserver, duke përfshirë (alfabetikisht) APNIC Community Feeds, Bitsight, CISPA, if-is.net, Kryptos Logic, SecurityScorecard, Yokohama National University dhe të gjithë ata që zgjodhën të mbeten anonimë.

Shadowserver përdor cookie-t për të mbledhur analitikë. Kjo na mundëson të matim se si përdoret faqja e internetit dhe të përmirësojmë përvojën për përdoruesit tanë. Për më shumë informacion rreth cookie-t dhe mënyrës se si i përdor ato Shadowserver, shih privacy policy. Na duhet pëlqimi juaj për të përdorur cookie-t në këtë mënyrë në pajisjen tënde.